Politika

DPS: Medojević odgovara na nepostavljena pitanja

1708-vesovic
P
ortparol Demokratske partije socijalista Časlav Vešović kazao je danas da prema svojoj ustaljenoj praksi, Nebojša Medojević ne odgovara na neprijatna pitanja, ali zato uporno odgovara na ona nikad postavljena.

DPS: Medojević odgovara na nepostavljena pitanja
Portal AnalitikaIzvor

Medojević je danas na svom Tviter nalogu napisao da čeka ''da sada ovaj Vešović iz DPS-a kaže da sam ja jedan od batinaša iz ovih crnih trojki koje pominje po zlu čuveni Brajuško''.

- Niti ga je ko pitao, još manje optužio, da je "batinaš" i "član crnih trojki". Sve što se tiče te teme utvrdiće nadležni organi, a svi koji su i ako su u tome učestvovali, zvali se Medojević, Brajušković ili nekako treće, odgovaraće pred državnim institucijama, rekao je Vešović u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Portparol DPS-a je dodao da njegov problem nije ni DPS ni vlast u Srbiji, već očito njegova sopstvena prošlost od koje ne može da pobjegne, još manje da je racionalno objasni.

- Odgovori će, uostalom, uslijediti brzo. Ako ne od samog Medojevića, onda od onih koji su se ponudili da dokažu njegovu saradnju sa zemunskim klanom, rekao je Vešović.

 

 

Portal Analitika