Turizam

ZEC: Sezona bolja od prošlogodišnje po svim parametrima

mikanok2208
D
irektor HTP Ulcinjska rivijera Mikan Zec rekao je da je ova sezona za Ulcinjsku rivjeru mnogo bolja od prošle kako po fizičkim tako i po finansijskim parametrima.

ZEC: Sezona bolja od prošlogodišnje po svim parametrima
Portal AnalitikaIzvor

Kao glavne probleme u Ulcinju, Zec je označio nehigijenu i glasnu muziku koja se pušta bez dozvole.

- Mogu reći da je ova godina za Ulcinjsku rivjeru bila mnogo bolja nego prošla kako po fizičkim tako i po finansijskim parametrima. Napravili smo dobar marketing obradili smo i domaća i inostrana tržišta tako da očekujemo da sezona ove godine traje znatno duže nego prošle. Očekujemo da to bude do 15. oktobra – rekao je Zec nakon današnjeg sastanka sa ministraom održivog razvoja i turizma Branimirom Gvozdenovićem.

On je istakao da je promet i broj noćenja u odnosu na prošlu godinu je „veći izmešu 18 i 22 odsto, dok finansijski rezultati trebali da budu bolji izmešu 5 i 7 odsto“.

Glavni problemi su, kako navodi, nehigijena i glasna muzika.

- Problema smo imali i o tome smo daans razgovarali. Problem u Ulcinju su higijena koja je ove godine malo poboljšana. Problem je i nepodnošljiva muzika iz lokala koji rade bez ikakvih papira u duboke noćne sate tako da cijeli dio Ade, nudističkog kampa i Štoja ne može normalno da odmara – rekao je Zec.

On je poručio da je sa ministarom dogovoreno da rad inspekcija bude mnogo revnosniji i odgovorniji.

 


 

Portal Analitika