Društvo

Brajušković: Sjutra ću zatražiti prijem kod Raška Konjevića

2108brajuskovic
B
ivši pripadnik specijalne policijske jedinice Brajuško Brajuškovć dao je izjavu Upravi policije povodom optužbi protiv nekadašnjih čelnika Policije - Veselina Veljovića i Miljana Perovića. Brajušković je nakon davanja izjave rekao da će sjutra zatražiti prijem kod ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića i ponovio da je na poligrafu spreman da dokaže da nije učestvovao u prebijanju Duška Jovanovića, javlja TVCG.

Brajušković: Sjutra ću zatražiti prijem kod Raška Konjevića
Portal AnalitikaIzvor

Brajušković je u tekstu u Vijestima optužio Veljovića da je organzator takozvanih "crnih trojki", čiji je pripadnik i bio Brajušković, a koje su, kako tvrdi, prebijale nepodobne novinare i opozionare, a da je batinaškim eskadronom kordinirao Perović sadašnji načelnik ZIKS-a.

- Tražiću prijem kod ministra MUP-a, gospodina Raška Konjevića, koga znam i smatram da je pošten čovjek. Žao mi je ako ću neke od Vas razočarati, ja sam i dalje član, ne član na papiru, ali sam i dalje simpatizer DPS-a i smatram da je 90 odsto DPS-a časni i pošteni ljudi i molim te časne ljude da sačuvaju mene i moju porodicu, kazao je Brajušković, javlja TVCG.

On je dodao da može da bude "samo osumnjičen za prikrivanje krivičnog djela".

- Ja sam spreman pred svima vama i bez vas sigurno ne bih poligrafski da odgovaram na pitanja da li sam ja prebio Duška Jovanovića, a taj žig prati mene i moju porodicu već 20 godina, izjavio je Brajušković.

Portal Analitika