Društvo

PEROVIĆ: Brajušković će morati da dokaže tvrdnje

okperovic11
D
irektor ZIKS-a Miljan Perović, odbacio je Brajuškovićeve optužbe, ističući da će ovaj morati sve da dokaže pred nadležnim institucijama. On tvrdi da prvi put u životu čuje za crne trojke, za koje, kako je rekao, nema saznanja ni da su postojale. “Ne mogu svojim ušima da vjerujem što sam čuo. Ne da nisam bio na čelu navodnih crnih trojki, nego one nikada nisu postojale. To je monstrzuozna laž i klasično podmetanje i ako je taj gospodin to izjavio, moraće to i da dokaže u sudskom postupku.

PEROVIĆ: Brajušković će morati da dokaže tvrdnje
Portal AnalitikaIzvor

To može da izmisli samo bolesna osoba ili patološki lažov, koji je pri tom i zlonamjeran”, rekao je Perović za Vijesti.

Istakao je da je odgovoran čovjek koji misli da časno, pošteno i odgovorno radi svoj posao, navodeći da postoje institucije koje mogu da utvrde je li Brajušković govorio istinu.

“Spreman sam da se u bilo koje doba dana ili noći stavim na raspolaganje svim istražnim organima. Na raspolaganju sam i domaćim i stranim istražiteljima i svakome na svijetu. Nikada nisam radio ništa nečasno i nepošteno, a kamoli to. Te njegove nebuloze su katastrofalne i kategorično ih odbacujem”, rekao je Perović.

Pojasnio je da Brajuškovića nije vidio duže od deset godina i da zbog toga nikako ne može biti povezan sa njegovim navodnim proganjanjem.

“Iako je radio u polciji kada i ja, nikada nije bio u mojoj jedinici. On je u Specijalnoj jedinici bio kerovođa i nikada nije ni mogao da dobije naređenje od mene da nešto uradi ili ne uradi.Nisam imao komunikaciju sa njim. Kada su on i njegov sin radili u ZIKS-u ja nisam imao veze sa tim.

Imam informaciju da je njegov sin ranije radio, da mu je prestao radni odnos.. Niko me nije zvao da zaposlim ili nezaposlim njegovog sina. On vjerovatno sve ovo priča iz revolta što mu sin nije primljen u ZIKS na zadnjem konkursu, ali , ima još ljudi koji su prošli na oglas, a nisu primljeni”, rekao je Perović.

 

 

Portal Analitika