Zanimljivosti

Ovo su trenutno najbolji Android smartfoni

21android
T
ržište Android telefona novim korisnicima nudi širok spektar uređaja, a lista telefona sa Googleovim operativnim sistemom svakog dana se dodatno uvećava. Pogledajte 6 trenutno najboljih Android telefona po izboru Mashablea.

Ovo su trenutno najbolji Android smartfoni
Portal AnalitikaIzvor


Ukoliko razmišljate o tome da postanete Android korisnik ili želite da zamijenite svoj smartfon, možda vam ova lista pomogne:



1. HTC One

Sa ekranom od 4.7 inča, nadprosječnom kamerom i aluminijumskim kućištem, HTC One je svakako veoma poželjan telefon.



2. LG G2

Svako ko je imao priliku da u ruke uzme ovaj smartfon sa 5.2-inčnim ekranom nije ostao ravnodušan, a tu je i činjenica da je ovo prvi uređaj sa novim Snapdragon 800 procesorom.



3. Samsung Galaxy S4

Od kada je S4 izašao, mnogi su mislili da je u pitanju samo kozmetička nadogradnja prethodnog modela, međutim, unapređenja kamere, senzora i baterije pokazuju da je ovaj smartfon znatno više.



4. Nexus 4


Veličina, snaga i jedinstvene funkcije svakako preporučuju ovaj uređaj svakome ko razmišlja o Androidu, a tu je i trajanje baterije koje je izuzetno.



5. Moto X


Jedna od najinteresantnijih stvari u vezi sa ovim Motorolinim telefonom jesu njegove funkcije kao i mogućnost personalizacije – na raspolaganju vam je 2.000 kombinacija boja.



6. Sony Xperia Z

Kvalitet izrade, snaga kao i otpornost na vodu i prašinu predstavljaju odličnu preporuku ukoliko razmišljate o Android telefonu.

tekst i foto: B92

Portal Analitika