Košarka

Kolmen: Došao sam da pobjeđujem u dresu Budućnosti

20Coleman_001_press
Tradicija i pobjede Budućnosti, osnovni su razlog mog dolaska u Podgoricu” – poručio je Vilijam Kolmen na prvom susretu sa podgoričkim novinarima. Novi centar se danas, poslije ljekarskog pregleda, i konferencije za medije, pridružio ekipi u Baru.

Kolmen: Došao sam da pobjeđujem u dresu Budućnosti
Portal AnalitikaIzvor

Nakon dugog i napornog puta, Kolmen je spreman da počne treću sezonu u Evropi. O razlozima dolaska u Budućnost, kao i ciljevima u novoj sredini 24-godišnji, nekada student Memfis univerziteta, razgovarao je sa predstavnicima podgoričkih medija.

“Na predlog mog agenta počeo sam da razmišljam o Budućnosti, a kada sam se upoznao sa tradicijom, i ambicijama ovog kluba, dileme više nije bilo” – istakao je Kolmen.

Vil se u prostorijama Budućnost VOLI-ja susreo sa brojnim peharima.

“Poslije sezone u Kavali koja je prvenstvo u Grčkoj završila na posljednjem mjestu, želio sam u ekipu koja želi što više pobjeda, i vidim da sam na pravom mjestu” – dodao je Kolmen.

“Dugo smo tražili rješenje za mjesto klasičnog centra. Nije bilo lako naći odgovarajućeg igrača. Nadamo se da je to Kolmen koji ima iskustvo igranja u Evropi, što je veoma bitno. Naravno, prve pripremne utakmice odgonetnuće da li smo bili u pravu, id a li je ovim za nas završen prelazni rok.” – kazao je sportski direktor Gavrilo Pajović.

Vilijam je danas bio i na detaljnim ljekarskim pregledima, u Kliničkom centru Crne Gore, pod budnim okom klupskog ljekara dr Saše Radovića.

KK Budućnost VOLI

Portal Analitika