Društvo

Podgorica: Osumnjičen da je obijao vozila

20hn
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova –Uprave policije, Centra bezbjednosti Podgorica su, juče 19. avgusta 2013. godine, podnijeli izvještaj protiv D.Lj. (33) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo teška krađa u produženom trajanju.

Podgorica: Osumnjičen da je obijao vozila
Portal AnalitikaIzvor

Naime, Centru bezbjednosti Podgorica je 24. jula 2013. godine prijavio B.M. iz Podgorice da mu je u dva navrata u toku jula 2013. godine, iz teretnog motornog vozila marke “Citroen jamper”, mojkovačkih registarskih oznaka, otuđeni CD uređaj, hidraulična dizalica, protivpožarni aparat, razni alat i u oba navrata obijanjem poklopca motora pomenutog vozila otuđeni su mu kako je naveo akumulatori, a iz rezervoara otuđena je veća količina nafte.

Policijski službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, postupajući po pomenutoj prijavi, preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju pomenutog događaja i identifikovali D.Lj. koji se sumnjiči da je otuđio navedene predmete.

Centru bezbjednosti Podgorica prijavljeno je 26. jula 2013. godine, od strane A.D. iz Podgorice, da je u toku noći između 25. i 26. jula 2013. godine, sa službenog vozila koje A.D. koristi, marke “Volkswagen”- vlasništvo Skupštine Crne Gore, koje je bilo parkirano u Moskovskoj ulici u Podgorici, otuđen dio sa vozila – svijetlo za maglu.

Preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja policijski službenici su došli do sumnje, da je D.Lj. otuđio pomenuti dio sa vozila.

D.Lj. se sumnjiči i da je u noći između 25. i 26. jula 2013. godine, sa službenog vozila marke “Volkswagen” – vlasništvo Javnog preduzeća “Aerodromi Podgorica”, otuđio dijelove sa vozila- plastične lajsne i jednu maglenku.

O svim događajima je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

 

Portal Analitika