Društvo

Baranin osumnjičen za falsifikovanje isprave

20hn
P
olicija je podnijela krivičnu prijavu protiv M.V. (33) iz Bara, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave.

Baranin osumnjičen za falsifikovanje isprave
Portal AnalitikaIzvor



Policija sumnja da je M.V. u ranijem periodu počinio krivično djelo falsifikovanje isprave, tako što je prilikom graničnih provjera na graničnom prelazu Sitnica policijskim službenicima dao na uvid putnu ispravu na ime druge osobe sa njegovom fotografijom, čime je, sumnja se, počinio to krivično djelo.

“Lišenju slobode M.V. je prethodilo pretresanje stana i drugih prostorija koje M.V. koristi na području Herceg Novog, kao i pretresanje vozila marke Discovery Land Rover, cetinjskih registarskih oznaka, koje je potom privremeno oduzeto”, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novog su prilikom pretresa pronašli GPS uređaj, više mobilnih telefona i SIM kartica mobilnih operatera sa područja Crne Gore i Srbije, koji su potom, uz potvrdu, oduzeti i poslati na vještačenje u Forenzički centar.

“Nakon lišenja slobode, službenici Centra bezbjednosti Bar su predali M.V. službenicima Centra bezbjednosti Herceg Novi, koji su potom M.V. predali, sinoć, uz krivičnu prijavu, Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, na dalju nadležnost”, kaže se u saopštenju Uprave policije.

(MINA)

Portal Analitika