Abiznis

Prestiž holidejs u ponudu uključio Crnu Goru

20bd
B
ritanski nezavisni turoperator Prestiž holidejs /Prestige Holidays/ u brošuru za narednu godinu uključio je i Crnu Goru.

Prestiž holidejs u ponudu uključio Crnu Goru
Portal AnalitikaIzvor



Povodom proslave 25 godina rada u luksuznim putovanjima, Prestiž holidejs objavio je najveću do sada brošuru Destinacije za narednu godinu, prenosi Travel Daily News, koji čini mrežu portala za profesionalna putovanja.

U brošuri je istaknuto preko 20 destinacija, uključujući i program u Sloveniji, koja je prikazana prvi put. Hoteli sa pet zvjezdica u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Siciliji, koji su do sada bili prikazani u samostalnim brošurama su takođe uključeni.

Operator je uključio Eolska ostrva, sjeverno od Sicilije za narednu godinu i proširen izbor destinacija u Hrvatskoj, Siciliji, Kipru, Maroku, Madeiri i Algarveu.

Generalni direktor Prestiž holidejsa, Džon Dikson /John Dixon/ saopštio je da su na zahtjev klijenata i agenata, uključeni i proizvodi od pet zvjezdica iz Hrvatske, Crne Gore i Sicilije.

»Brošura Destinacije se kreće korak unaprijed od naših specijalnih brošura, tako da omogućava agentima da prodaju ta mjesta klijentima koji žele da rezervišu ranije ova mjesta za odmor naredne godine. Širimo naše specijalne brošure za narednu godinu, tako da očekujemo puno novih proizvoda koje ćemo pokrenuti krajem ljeta«, poručio je Dikson.

Prestiž je, u Sloveniji, prikazao destinaciju iz bajke jezera Bled, kao i većeg jezera Bohinj, koje je savršeno za ljubitelje prirode. Okružen vodom i pristupom do pokretnog mosta, luksuzni dvorac Otočec je savršen za romantična bjekstva. Dvorac nudi samo 16 soba i posjeduje odličnu kuhinju. Kanui mogu biti angažovani za rječna putovanja, a hotel takođe organizuje ribolov.

Novo u ponudi Kipra je hotel sa četiri zvjezdice Aleksandar u Pafosu i sa pet zvjezdica Thalassa Boutique Hotel&Spa. Oba hotela nude raznovrsne restorane, bazene i spa centre.

Takođe novina u narednoj godini je Selman Marakeš u Maroku, smješten na periferiji grada. Nalazi se na šest hektara bašte koja uključuje štale za privatne kolekcije vlasnika arapskih konja, bazen dužine 80 metara i prelijep spa.

Nova brošura uključuje odmore u portugalskoj Algarvi i Madeiri, Kanarskim ostrvima, Tenerifima, kao i olakšice za Tursku, sjevernu Španiju, Majorku, Maltu, italijanska jezera i Krit.

(MINA-BUSINESS)

Portal Analitika