Politika

MEDOJEVIĆ: Nijesam ni očekivao da će me Danilović braniti

1504medojevic_1
Č
lan Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević kazao je da je sasvim logično i očekivano što njegov kolega Goran Danilović nije stao iza njegove izjave u kojoj je oštro optužio čelnike Vlade Srbije Aleksandra Vučića da su pod uticajem balkanske kriminalne konfederacije koju vodi Darko Šarić.

MEDOJEVIĆ: Nijesam ni očekivao da će me Danilović braniti
Portal AnalitikaIzvor

Danilović je kazao da nesporazum Medojevića i njegovi stavovi na račun rukovodstva SNS-a nijesu stavovi i nesporazumi DF-a sa rukovodstvom Srbije niti optužbe nove na Vučićev račun. Odgovarajući na pitanje da li je očekivao ovakvu reakciju kolege Medojević je za Vijesti kazao:

- Ja sam napadnut i direktno sam prozvan. Nije prozvao kolegu Danilovića na pres konferenciji. Ni on kada ga neko prozove ne traži moju zaštitu, već sam odluuči kako će da reaguje, rekao je Medojević.

On je istakao da je komunikaciju sa srpskim vlastima vodio direktno i da nije tražio pomoć i podršku Predsjedništva DF-a, niti bilo kog drugog,

Medojević je i juče na svom Tviter profilu polemiku sa Srpskom naprednom strankom ponovo pozivajući potpredsjednicu te stranke Zoranu Mihailović da prezentuje dokaze o njegovim vezama sa Zemunskim klanom.

- Evo treći dan cekam dokaz od Mihailovićke o mojim vezama sa Zemuncima. Nešto im je sluzba zakazala, napisao je Medojević.

- Stvarno. Zašto Vučić i Toma podržavaju DPS? Ne kapiram. Godinama režim optužuje mene da sam srpski agent, kad ono Milo u ljubavi sa BIA, VBA, Vucić, Dačić. Ko je srpski agent? Ima neka tajna veza. Duvanski dim zna put, napisao je Medojević.

Potpredsjednica SNS-a Zorana Mihailović je ranije kazala da je Zemunski klan plaćao Medojevića i da tu tvrdnju može i da dokaže.

Tu tvrdnju je ponovio i predsjednik SNS-a Aleksandar Vučić navodeći da Medojevića plaćaju mafija i tajkuni.

Govoreći o emisiji na TVCG iz 2001.godine na Televiziji Crne Gore kada je tvrdio u Crnoj Gori nema kriminala i da Đukanović nema veze sa švercom cigareta, Medojević je kazao da je na tu emisiji došao po molbi iz LSCG.

- Na tu emisiju je trebao da ide neko iz LSCG, pa su zamolili mene da odem. Trebalo je natjerati DPS na referendum, napisao je on.

- LSCG je imao istorijsku sansu 2001. Nadam se da ce je DF dobiti 2013. Te 2001 godine LSCG je trebao da ostvari dva cilja - referendum ( protiv koga je bio DPS) i demontazu režima DPS. Ja sam pomagao. DF je pobjednička kombinacija. Crnogorski Crnogorci i Crnogorski Srbi, ruku pod ruku. Za Crnu Goru. Protiv mafije i lopova, napisao je Medojević.

 

 

Portal Analitika