Društvo

Policija traga za osobama koje su opljačkale "Lukoil" pumpu na Jazu

lukoilicpuok
Budvanska policija identifikovala je lica koji se sumnjiče za krivično djelo razbojništvo počinjeno jutros u 2,50 časova poslije ponoći na benzinskoj pumpi “Lukoil” na Jazu, za kojima se intenzivno traga. U vezi sa ovim krivičnim djelom policija je uhapsila M.R. (23) iz Mladenovca, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Policija traga za osobama koje su opljačkale "Lukoil" pumpu na Jazu
Portal AnalitikaIzvor

- Lica osumnjičena za razbojništvo su jutros ušla u pomenuti objekat i potom je jedno od njih uz prijetnju pištolja tražio od radnika D.K. da otvori registar kasu, a potom je iz nje uzeo novac u iznosu od preko 1.300 eura, saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici su odmah po saznanju za događaj obavijestili o njemu nadležno državno tužilaštvo, izvršili uviđaj i preduzeli ostale aktivnosti na rasvjetljavanju događaja.

“U vezi sa pomenutim razbojništvom M.R. se sumnjiči da je počiniocima osumnjičenim za krivično djelo razbojništvo pomogao, na način što ih je sačekao sa vozilom u blizini mjesta izvršenja krivičnog djela i prevezao ih do mjesta Seoca, odakle su ova dva lica nastavila bjekstvo”, saopšteno je iz Uprave policije.

M.R. je uhapšen i uz izvještaj predat nadležnom državnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Za licima koja se sumnjiče za krivično djelo razbojništvo policijski službenici intenzivno tragaju- saopštili su iz UP.

 

 

Portal Analitika