Turizam

Tivat: Mediteranski specijaliteti i žućenica za kraj "Ljeta dobrog ukusa"

1908ljetodobrog
P
oslednju ovogodišnju feštu iz programa „Ljeto dobrog ukusa“ Turistička organizacija Tivat priređuje na brodu „Vodena kočija“ 22. avgusta, od 20.30 časova, kada je planirano isplovljavanje broda i vožnja po Bokokotorskom zalivu.

Tivat: Mediteranski specijaliteti i žućenica za kraj "Ljeta dobrog ukusa"
Portal AnalitikaIzvor

- U ponudi ovog prestižnog broda, koji u svom sastavu ima i restoran, naći će se specijaliteti mediteranske kuhinje - crni i crveni rižot, riblja pašteta, girice, pohovani oslić, lignje, salata od krtole - upotpunjeni specijalitetima jela od žućenice, predstavljenih u programu Žućenica festa. U zabavnom dijelu učestvuju Duje i „Castelnuovo bend“ sa prijateljima, i folklorni ansambl „Boka“. Cijena ulazice sa konzumacijom specijaliteta mediteranske kuhinje po principu švedskog stola, za ovo veče iznosi šest eura – najavljuju organizatori ove večeri.

Takođe podsjećaju da će u ponudi broda „Vodena kočija“ biti i à la carte ponuda - izbor jela s jelovnika po važećem cjenovniku .

- Ovim događajem Turistička organizacija Tivat privodi kraju organizaciju Tivatskih ljetnjih fešti za 2013. godinu, koje smo počeli sa velikim koncertom Kikija Lesendrića i „Pilota“ 27. juna. U toku jula i avgusta smo organizovali još četiri koncerta poznatih izvođača sa ex-Yu prostora, sajam vina, izložbu suvenira i starih zanata, sportsku manifestaciju „Urban socker“, kao i gastro manifestaciju Ljeto dobrog ukusa, koja je i ove godine izazvala veliku pažnju i interesovanje turista. Radi se o gastro manifestaciji koja ima za cilj promociju cjelokupne turističke ponude Tivta, posebno gastrokulturnih vrijednosti, kao i promociju Tivta kao destinacije za svačiji ukus i džep – ističu iz TO Tivat.

Portal Analitika