Abiznis

GVOZDENOVIĆ: Brend Budve strateški važan za dalji razvoj turizma

1708-bd
M
inistar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović sa državnim sekretarom Predragom Jelušićem posjetio je Budvu, gdje je upoznat sa projektom građenja “Arhitekture brenda Budva” koji je ocijenjen kao strateški važan za dalji razvoj turizma u Budvi, navodi se u saopštenju.

GVOZDENOVIĆ: Brend Budve strateški važan za dalji razvoj turizma
Portal AnalitikaIzvor

Sastanku, koji je održan u prostorijama Turističke organizacije Budve, prisustvovali su: predsjednik opštine Budva Lazar Rađenović, direktor Turističke organizacije Budve Jelena Rađenović kao i direktor agencije za marketing i komunikacije “AMC Communication” Velibor Zolak.

Strateški ciljevi razvoja brenda Budve su: produžetak sezone, rast turističke potrošnje, povećanje kvaliteta usluga, povećanje prepoznatljivosti na turističkom tržištu, podizanje vrijednosti brenda, osnaživanje odnosa i saradnje sa partnerima i svim sudionicama u turističkoj ponudi Budve u cilju odgovornog i kvalitetnog zadovoljavanja potreba posjetilaca.

- Nakon prezentacije projekta ministar i predsjednik su razgovarali na temu daljeg infrastrukturnog unapređenja Budve, kao i o realizaciji i podršci ministarstva u svim aktivnostima koje bi uticale na produženje pred i post sezone. Govorilo se i o valorizaciji svih turističkih potencijala u zaleđu Budve, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

 

Portal Analitika