Zabava

Juan Mekgregor reprizira ulogu Obi Van Kenobija?

mekgregor
G
lumac Juan Mekgregor mogao bi da reprizira svoju ulogu Obi Van Kenobija u sedmom nastavku serijala “Ratovi zvijezda” koji će režirati Džej Džej Abrams, prenose britanski mediji.

Juan Mekgregor reprizira ulogu Obi Van Kenobija?
Portal AnalitikaIzvor

Ova vijest uslijedila je posle objave da će se Ijan Mekdiarmid vratiti u franšizu ulogom senatora Palpatina u vidu “Sit duha”.
Neimenovani izvori sada tvrde da će Mekgregor igrati “duha Sile” u filmu koji bi u bioskope trebalo da stigne 2015. godine.
U originalnoj trilogiji “Ratova zvijezda” Obi Van Kenobija igrao je Alek Ginis. Mediji spekulišu da bi Abrams mogao da koristi specijalne efekte kako bi u starim snimcima Ginisa zamjenio Mekgregorom, slično kao što je Hajden Kristensen ubačen u “Povratak Džedaja”.
Mekgregor je prošle godine sajtu “Didžital spaj” rekao da bi se rado vratio u svijet “Ratova zvijezda” ali tada nije znao da li će za to biti potrebe.
Moguće je da će 42-godišnji glumac dobiti i cijeli film posvećen Obi Van Kenobiju budući da kompanija Dizni između tri naredna filma u franšizi namjerava da snimi i filmove posvećene pojedinačnim likovima iz serijala.

 

Portal Analitika