Abiznis

Nagradna igra Mercator CG: Šansa za putovanje na EuroBasket u Sloveniji

merkatornagradnauok
U susret predstojećem evropskom prvenstvu u košarci, Mercator CG je u saradnji sa Fructalom pokrenuo još jednu nagradnu igru pod sloganom „Mercator&Roda&Fructal Vas vode na EuroBasket Slovenija 2013“, sa željom da dodatno animira i obraduje svoje vjerne potrošače. Nagradna igra će trajati u periodu od 12. do 30. avgusta ove godine i biće realizovana u 21 maloprodajnom objektu Roda i Mercator-a širom Crne Gore.

Nagradna igra Mercator CG: Šansa za putovanje na EuroBasket u Sloveniji
Portal AnalitikaIzvor

Srećni dobitnici, po dva u svakom objektu, dobiće dvije karte za EuroBasket koji se održava u Sloveniji od 04-22. septembra.

„Svi potrošači koji tokom trajanja nagradne igre kupe Fructalove prizvode u vrijednosti od najmanje 3 eura i uredno popune na kasi kupon, stiču pravo učešća u nagradnoj igri. Svi kuponi se čuvaju u zatvorenoj kutiji, koja se nalazi u maloprodajnim objektima koji učestvuju u nagradnoj igri. Veoma je važno da napomenemo da svi potrošači koji učestvuju u nagradnoj igri moraju da sačuvaju račun kao dokaz o trgovini, do objavljivanja spiska nagrađenih.“, saopštili su iz kompanije Mercator CG.

Izvlačenje nagrada će se održati u Mercator Hipermarketu u Podgorici 01.septembra 2013.godine, a spisak dobitnika biće objavljen 04. septembra na zvaničnim FB stranicama Mercator i Roda.

Osim mogućnosti učešća u nagradnoj igri, potrošači koji popune kupon dobiće priliku da učestvuju u promotivnim aktivnostima šutiranja koševa i osvoje vrijedne nagrade. U zavisnosti od broja postignutih koševa, srećni dobitnici će kao nagradu moći da osvoje Fructal majicu, sportsku flašu, palicu za navijanje ili privezak. Promotivne aktivnosti će biti realizovane samo vikendom, u periodu od 10-16h, u šest Roda marketa i Hipermarketu Podgorica.

Detaljnije informacije o nagradnoj igri i spisak maloprodajnih objerkata koji učestvuju u nagradnoj igri i promotivnim aktivnostima zainteresovani mogu naći na zvaničnim FB profilima Merkator i Roda i na sajtu www.roda.me.

 

 

Portal Analitika