Politika

MEDOJEVIĆ: Kako da srušimo Đukanovića kada ga podržava Srbija

1504medojevic_1
Č
lan Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević nastavio je preko društvene mreže Tviter višednevnu polemiku sa Srpskom naprednom strankom, optužujući prvog potpredsjednika Vlade Aleksandra Vučića da još nije završio istragu o paljenju američke ambasade u Beogradu.

MEDOJEVIĆ: Kako da srušimo Đukanovića kada ga podržava Srbija
Portal AnalitikaIzvor

- Zašto nema rezultata istrage ko je palio Ambasadu SAD u Beogradu, napisao je Medojević.

Odgovarajući na konstataciju jednog korisnika te društvene mreže da mu je Boris Tadić više odgovarao i da mu smeta što Aleksandra Vučića više zanima Srbija od Crne Gore što je i prirodno, Medojević je kazao da pamti SRS po zlu.

- Meni su bliski državnici koji se bore za demokratiju, građansku i pravnu drzavu. Pamtim dobro Šešelja i SRS. Po zlu, napisao je Medojević.

Upitan od strane jednog korisnika gdje vidi kontinuitet svoje politike s obzirom da je bio kod Žarka Rakčevića a završio kod Miodraga Lekića, Medojević je kazao da njegova politika ima kontinuitet.

- Borba za demokratsku tranziciju, protiv rata, za reforme, protiv mafije i korupcije. Malo li je. To je linija kontinuiteta moje političke borbe. Protiv rata, nacionalizma, fasizma, pljačke, korupcije i krimiinala. A Vučić? Klanje zarđalom kašikom, Hrtkovci, Karlovac, Karlobag, Virovitica, Kosovo je srce Srbije pa do Tačija i Đukanovića, napisao je Medojević.

Medojević je ismijao i slogan SRS-a sa početkom 90-tih godina navodeći da ''gdje su srbske zemlje tu su srbski radikali''.

Lider PzP-a je ponovio da je.od 90-tih bio za nezavisnu, demokratsku, slobodnu , građansku Crnu Goru. ''Ali posle Crne Gore najviše volim bratsku Srbiju. Demokratsku.''

Odgovarajući na pitanje jednog korisnika zbog čega 20 godina nijesu u stanju da sruše Đukanovića u Crnoj Gori, Medojević je upro prst u zvanični Beograd.

- Kako da srušimo (Đukanovića) kada ga podržava Srbija, zaključio je Medojević.

 

 

Portal Analitika