Ostalo

Ragbi Klub Budućnost na turniru u Beogradu

posterragbi
U
subotu 17. avgusta u Beogradu, na Adi Ciganliji sa početkom u 10 časova, u organizaciji Beogradskog Ragbi Kluba (BRK) održati 5. međunarodni ragbi turnir "Belgrade Sevens".  Ove godine će i Ragbi Klub Budućnost uzeti učešće na turniru.

Ragbi Klub Budućnost na turniru u Beogradu
Portal AnalitikaIzvor

Na turniru učestvuju :

1.       *Beogradski Ragbi Klub (BRK)*

* *

 

*2.**       **BRK veterani*

* *

 

*3.**       **RFK Budućnost Podgorica*

* *

 

*4.**       **RK Vojvodina Novi Sad*

* *

 

*5.**       **RK Balkanski Komarac - Žarkovo*

* *

 

*6.**       **RK Električar Kruševac*

* *

 

*7.**       **Thessaloniki Lions (Grčka)*

* *

 

*8.**       **Club de rugby tres cantons (Španija)*

 

Ragbi 7 je disciplina ragbija koja od 2014. godine ulazi u program Olimpijskih Igara. Igra se sa 7 igrača na terenu, po pravilima ragbija 15. Takmičenja u ragbiju 7 se odvijaju turnirski. Utakmice traju 2x7 minuta, a od 1/4 finala do finala igra se 2x10 minuta.

 

Za Budućnost će na ovom turniru nastupiti sledeći igrači: *Aleksandar Bulatović (kapiten), Aleksandar Milosavljević, Damjan Čelebić, Vučko Papović, Dimitrije Čvorović, Stefan Radinović, Vanja Tomić, Marko Rogač, Vedran Čortan, Goran Vujović, Srđan Popović, Milan Aleksić, Đorđe Premović.*

 

U ovoj postavi Budućnosti se nalazi 6 članova reprezentacije Crne Gore, koja je u junu mjesecu na turniru "Beogradski Pobednik" zauzela  4. mjesto.  Svi zainteresovani koji nijesu u mogućnosti da dođu u Beograd rezultate sa turnira mogu pratiti putem Facebooka na stranici https://www.facebook.com/RugbyClubBuducnost kao i na tviteru na profilu @RFC_Buducnost.

Portal Analitika