Politika

MEDOJEVIĆ: Vučić i Dačić podržavaju DPS, hvala Tadiću na borbi protiv mafije

1504medojevic
Č
lan Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević nastavio je preko društvenih mreža polemiku sa Srpskom naprednom strankom istovremeno optuživši i premijera Srbije Ivicu Dačića da podržava vlast u Crnoj Gori. Medojević je dodao da je bivši predsjednik Srbije Boris Tadić uradio mnogo više u borbi protiv organizovanog kriminala nego sadašnja vlast u Srbiji.

MEDOJEVIĆ: Vučić i Dačić podržavaju DPS, hvala Tadiću na borbi protiv mafije
Portal AnalitikaIzvor

- SNS i SPS podržavaju DPS i rade protiv promjena u Crnoj Gori. Vlast u Srbiji se bavi opozicijom u Crnoj Gori i otvoreno pomažu korumpirani režim u Crnoj Gori. Posebno mediji pod kontrolom vlasti u Srbiji, napisao je Medojević na svom Tviter nalogu.

okmedon
Lider PzP-a je optužio prvog potpredsjednika Vlade Aleksandra Vučića da opstruira hapšenje Darka Šarića.

- Najavi li prvi potrpredsjednik Vlade Gospodar Vučić hapšenje Darka Šarića u junu. Evo dođe i avgust, a Šarić još na slobodi. Vučić ćuti, napisao je on, dodajući da su Crna Gora i Srbija su nezavisne države, ali je mafija ostala zajednička.

Medojević je ocijenio da je bivša vlast u Srbiji uradila mnogo više u borbi protiv organizovanog kriminala.

- Moje poštovanje i zahvalnost Borisu Tadiću, Mikiju Rakiću, Snežani Malović na njihovoj žrtvi i naporima u borbi protiv mafije, zaključio je Medojević.

 

 

Portal Analitika