Politika

SDP Cetinje: Uvijek ćemo štititi interese Prijestonice

12sdp_logo_1
O
pštinski odbor Socijaldemokratske partije Cetinje reagovao je na tvrdnje gradonačelnika Prijestonice Aleksandra Bogdanovića povodom Prijedloga Odluke o prodaji nepokretnosti u okviru Zone sporta na Cetinju, poručujući da će uvijek biti tu da podrže sve investiture zainteresovane za ulaganje u Cetinje pod najpovoljnijim uslovima, ali u javnom i zakonitom procesu u interesu svih građana.

SDP Cetinje: Uvijek ćemo štititi interese Prijestonice
Portal AnalitikaIzvor

- Kada u nedostatku argumenata, a u velikoj nervozi zbog toga što smo osporili njegove namjere da zbog, po nama u ovom trenutku lošeg poslovnog aranzmana, devastira sportsku zonu, gradonačelnik Prijestonice počne da optužuje svakog, a posebno SDP da je protiv razvoja grada, odbornici i ukupna javnost saznaju detalje koji im do tada nijesu bili poznati. A istina je svima jasna, čak i odbornicima DPS-a, kojih je 21 u Skupštini Prijestonice, pa im naših 6 odbornika nije moglo zasmetati da usvoje spornu odluku. Optužujući SDP gradonačelnik je indirektno saopštio da zna za koga su u središtu sportske zone nacrtani biznis sadržaji, za koga je nacrtana dvosmjerna saobraćajnica direktno u funkciji sporne parcele od 3000 m2, koliko bi taj neko zaposlio radnika i kojom bi se djelatnošću bavio. Objasnite gradonačelniče otkud vam ove informacije kada odluka o prodaji nepokretnosti nije donijeta, kada tender za prodaju nije ni raspisan, kada su na spornoj parceli još uvijek, važećim GUP-om, definisani sportski tereni, navedeno je u saopštenju OO SDP-a.

Koristimo priliku da još jednom poručimo gradonačelniku Cetinja da ćemo uvijek biti tu da zaštitimo interese Prijestonice i svih građana, glasajući protiv devastacije prostora i poslovnih aranzmana na štetu Cetinja. Isto tako, uvijek ćemo biti tu da podržimo sve investiture zainteresovane za ulaganje u Cetinje pod najpovoljnijim uslovima, ali u javnom i zakonitom procesu u interesu svih građana.

Zato, gradonačelniče, bez obzira što je kraj mandata u kojem nijeste ispunili većinu svojih predizborna obećanja, iako ste imali aposolutnu vlast tako da vas ni SDP niti bilo ko drugi nije mogao sputavati u tome, imajte na umu da političko reklamerstvo tipa “velikog privrednog zamaha u Gornjem Obodu” koji je, nazalost, zarastao u korov, te demagogija o zapošljavanju kroz velike poslovne aranzmane, ne može proći ni nama, niti bilo kom građaninu Prijestonice, zaključeno je u saopštenju.

 

 

Portal Analitika