Društvo

Dječja modna revija u radnji “Noe i Zoe” u Porto Montenegru

noezoe2ok1408
U
dječem butiku “Noé & Zoë”, prvoj radnji u Porto Montenegru koja je posvećena isključivo djeci, juče je organizovana modna revija – prezentacija nove kolekcije ovog popularnog njemačkog brenda.

Dječja modna revija u radnji “Noe i Zoe” u Porto Montenegru
Portal AnalitikaIzvor

Najmlađi Tivćani, kao i djeca vlasnika stanova u naselju Porto Montenegro imali su priliku da učestvuju u modnoj prezentaciji odjeće i asesoara za najmlađe, ali i da dobiju profesionalne fotografije odjeveni u kolekcije ovog modnog brenda iz Berlina.

Radnja Noe & Zoe nalazi se u zgradi Tara, a ovaj modni događaj su obilježili svježi sokovi, baloni, roze i crne zvjezdice sa veselih odjevnih komada i dječiji animatori, koji su na najbolji način ispričali priču o ideji koja stoji iza brenda Noé & Zoë, dok su djeca uživala na zabavi.

Čitava ponuda u butiku djelo je vještih ruku dvije mlade dizajnerke Nadine Rihter i Nici Zinel. Iz njihovog kreativnog studija smještenog u Berlinu izlaze maštoviti komadi, uz mnoštvo tačaka, pruga i svijetlih boja.

Tkanine pristižu iz Holandije i Francuske, a dodatni je kuriozitet što u njihovoj ponudi ne možete pronaći dvije istovjetne stvari.

Roditelji u ovom kutku pronalaze baš ono što njihovi najmlađi žele.

noezoe1ok1408
Portal Analitika