Politika

MIROVIĆ: Medojević je velika sramota Crne Gore i regiona

1408igormirovicok
N
ebojša Medojević
je jedna velika sramota Crne Gore i regiona u kojem svi živimo, rekao je Igor Mirović, potpredsjednik Srpske napredne stranke za Portal Analitika, komentarišući Medojevićev stav na Tviteru da je lider SNS-a Aleksandar Vučić prodao nacionalne interese za šaku vlasti.

MIROVIĆ: Medojević je velika sramota Crne Gore i regiona
Portal AnalitikaIzvor

Mirović kaže da Medojević možda u svojim nastojanjima i namjerama da se postavi kao lider Crne Gore “za sebe nije našao dovoljno golog materijalnog interesa da u čestim moljakanjima spolja proizvede neku vrstu političkih sukoba u Crnoj Gori”.

"Medojević misli da tako i drugi, konkretno Aleksandar Vučić ili bilo ko od lidera SNS, kroz svoj materijalni interes želi i može poput njega da sve to čini", precizirao je Mirović.

Potpredsjednik SNS-a je ocijenio da je cilj Medojevićevog stava da "ubaci nekakve klipove u veoma dobre bratske i prijateljske odnose izmedju Srbije i Crne Gore, koji u poslednjih nekoliko godina nikada nisu bili bolji".

Za Mirovića se ti odnosi grade se i idu ka tome da budu na onom nivou na kojem su uvek kroz istoriju odnosa Srbije i Crne Gore i bili - tamo gde im je i mjesto, na najvišem prijateljskom i bratskom nivou.

"Mješati bilo koga iz Srbije, a posebno obmanjivati i lagati javnost o najpopularnijem lideru u Srbiji i dovoditi da ga u vezu sa bilo čim što se u Crnoj Gori dešava je zapravo baš udarac za samu Crnu Goru i Srbiju i odnose te dvije bratske i prijateljske zemlje", zaključio je Mirović.

foto: telegraf.rs

Portal Analitika