Društvo

Merkator CG: Pokloni za trogodišnjake

1308pokloniok
K
ompanija „Merkator Crna Gora“ uručila je danas, povodom obilježavanja tri godine prisustva Roda brenda na crnogorskom tržištu, rođendanske poklone za osmoro mališana koji, kao i Roda brend u Crnoj Gori, slave treći rođendan. Na ovaj način kompanija je obradovala već treću godinu „Rodine bebe“.

Merkator CG: Pokloni za trogodišnjake
Portal AnalitikaIzvor

„Obilježavanje rođendana beba koje su došle na svijet na dan kada je Roda brend prije tri godine ušao u Crnu Goru postala je tradicionalna aktivnost naše kompanije. Ova četiri dječaka i četiri djevojčice koji su rođeni 13. avgusta 2010. godine u različitim crnogorskim opštinama sada su već mališani, a uporedo sa njima raste i razvija se i Roda u Crnoj Gori“- saopšteno je iz Merkatora Crna Gora.

Djeci su uručeni poklon paketići u kojim se, pored igračaka, nalazi i kozmetika za bebe, knjige bajki, slikovnice i drugi proizvodi.

Maloprodajni objekti Roda su u Crnoj Gori prisutni tri godine, tokom kojih su postali sinonim za porodičnu trgovinu, uz povoljne cijene, širok asortiman, veliku zastupljenost proizvoda domaćih, lokalnih proizvođača u strukturi ponude i kontinuiranim akcijama sa atraktivnim proizvodima. U Crnoj Gori posluje ukupno 79 Roda trgovina, u 15 opština.

Portal Analitika