Politika

Perović: Izdali nas SPC, CPC, Katolička crkva i reis islamski

SlavkoPerovic41
L
ider Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) Slavko Perović rekao je da ta partija nema nikakvu namjeru da učestvuje na bilo kojim izborima, s obzirom da su svi do sada, kako je istakao, bili projektovani.

Perović: Izdali nas SPC, CPC, Katolička crkva i reis islamski
Portal AnalitikaIzvor

On je na obnovljenom blogu napisao da se 8. avgusta desio "veliki događaj obnavljanja svetoga Liberalnog saveza".

"Odmah dodajem da LSCG nema nikakvu namjeru da učestvuje na bilo kojim izborima, s obzirom na istinu da su svi bili projektovani, izmanipulisani i pokradeni. LSCG neće ulaziti u takve mafijaške projekte! Ono što je više nego tragično za Crnu Goru je istina da su svi mediji pod kontrolom mafije, a isto se odnosi na sva bezbrojna udruženja takozvanih nevladinih organizacija", kazao je Perović na svom blogu.

On je istakao i da je narod Crne Gore izdala "i crnogorska pravoslavna crkva".

"O okupatorskoj srpskoj pravoslavnoj crkvi da i ne govorim, ali izdao ga je i reis islamski u Crnoj Gori, kao i katolička, prađedovska naša crkva", rekao je Perović, uz poruku: "Neka su vam srećni brojni televizijski prenosi takozvanih sportskih događaja, na koje tzv. državni funkcioneri sa sve svojim porodicima odlaze na vaš račun, a u ime patriotizma".

"Uživajte u Farmama, ali znajte da u Crnoj Gori nijesu svi stoka za farme! Njima se obraćam", zaključio je Perović. (Portal RTCG)

 

Portal Analitika