Društvo

Kotoranin teško povrijeđen u Igalu

casa_igalo
U
noćnom klubu "Casa" u Igalu u ranim jutrarnjim časovima je došlo do obračuna u kojem je teško povrijeđen 23-godišnji Nikola Vrbica iz Kotora, prenosi Radio Jadran.

Kotoranin teško povrijeđen u Igalu
Portal AnalitikaIzvor

- Mladić je u teškom stanju doveden jutros u 4 sata, pružena mu je hitna pomoć, zaustavljeno krvarenje. Od 8 sati jutros je u operacionoj sali. Zadobio je teške povrede grudnog koša, kaže za Radio Jadran direktorka medicine Opšte privatne bolnice Meljine dr Olivera Elez.

Iz bolnice su apelovali na sve davaoce krvi grupe B negativna da se jave Odjeljenju za transfuziju krvi u ovoj bolnici, što je hitnije moguće. Obezbjeđene su dvije doze, ali ovo je rijetka krvna grupa i vjerovatno će biti neophodno još krvi grupe B negativna.

Načelnik Centra bezbjednosti Herceg Novi, Miloš Vučinić za Radio Jadran je kratko potvrdio da je bilo incidenta protekle noći, ali zbog istrage koja je u toku nije mogao da daje detaljnije informacije, navodeći da će se nakon završene istrage medijima obratiti saopštenjem.

- Bio je jedan incident, ali je istraga je u toku, tako da dok ne završimo posao, ne možemo dati nikakve podatke. Kad sve bude gotovo imaćemo zvanično saopštenje, rekao je Vučinić.

Portal Analitika