Politika

MEDOJEVIĆ: Vučić prodao interes Srbije za šaku vlasti

0908medojevic
Č
lan Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević optužio je na svom Tviter nalogu prvog potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da je ''prodao interes zemlje za šaku vlasti''. Medojević je komentarišući dobro pozicioniranje najmoćnijeg srpskog političara u Briselu napisao da on za razliku od Vučića nema šta da proda.

MEDOJEVIĆ: Vučić prodao interes Srbije za šaku vlasti
Portal AnalitikaIzvor

- Ja nemam šta da prodam kao Vučić. A i da imam, tesko bih prodao interes zemlje za šaku vlasti. Ja sam u Briselu od 90-tih, napisao je Medojević.

Medo
Medojević
je istovremeno demantovao pisanje Kurira da je htio nasilno da ruši vlast u Crnoj Gori po uzoru na Egipat, navodeći da iza tih natpisa stoji Vladimir Beba Popović.

- Beba napisa, a Milo pročita da ja hoću vlast sa ulice. Pa nijesmo mi kao oni. Mi živimo 24 godine bez vlasti. Milo & co izgleda ne mogu ni dan, napisao je Medojević.

Nebojša Medojević, funkcioner crnogorske opozicione stranke Demokratski front (DF), spremao je nasilne proteste u Podgorici pred održavanje predsedničkih izbora u Crnoj Gori 7. aprila, objavio je beogradski Kurir. On je, prema tvrdnjama lista za svoje namere tražio i podršku iz Brisela, ali svi zvaničnici odande samo su mu spuštali slušalicu.

Medojević je komentarisao i obnavljanje LSCG.

- Svako ima životnu priliku. Ako je propustiš, teško se ponovo vraća. Zelim uspjeh Slavku u obnovi LSCG. Bice mu teško, napisao je Medojević.

 

 

Portal Analitika