Politika

DANILOVIĆ: Polusvijet mi prijeti - "Ti da pišeš o hotelu Crna Gora”

danilovic1207
Č
lan Predsjedništva Demokrtaskog fronta Gora Danilović napisao je na svom "Facebook" profilu da je juče nakon 15 časova primio prijeteći telefonski poziv sa zaštićenog broja zbog onoga što je, kako navodi, pisao o rušenju hotela  "Crna Gora".

DANILOVIĆ: Polusvijet mi prijeti -  "Ti da pišeš o hotelu Crna Gora”
Portal AnalitikaIzvor

Danilović tvrdi da mu je neko prijetio da će da ga „nađe” i „slomi”, kao i da je zbog toga zvanično zatražio od policije da otkrije o kome se radi.

 

- Neko, ko mi je zvučao kao nešto, polusvijet, dripac (pot)plaćen da prijeti, nazvao me danas (petak) nakon 15. časova, na mobilni telefon, da me "slomi", da me "nadje" i kaže kako će mi on pokazati kako se piše. "Ja da pišem o hotelu Crna Gora." Naravno, pretpostavljate da me taj retard i kukavica zvao sa zaštićenog broja podižući tako vrijednost svojim prijetnjama – napisao je Danilović na svom “Facebook” profilu.

 

Poslanik DF-a navodi da ga je nepoznata osoba koja ga je pozvala „pitala da mu kaže gdje živi i gdje mi je porodica...da me, ili nas, potraži”.

- Zamislite skorojevića sa naglaskom varošanina koji bi da me uplaši!? Moram vam priznati da sam mu odgovorio reciprocitetno, cijeneći mu hrabrost i vaspitanost, onako kako bi i mnogi od vas. Zatražio sam zvanično od policije da otkrije ovog lokalnog gorostasa i obavijesti javnost o njegovom identitetu kako bismo se sačuvali od razbojnika ispod "sakrivenog broja". Žao mi je samo što takve spodobe imaju pravo i slobodu da kontaktiraju pošten svijet. I još nešto! Sumnjam da je pročitao bilo šta od onoga što sam napisao, a pomoglo bi mu - zvučao je kao neko kome čitaju tekstove jer se ne snalazi najbolje s pismima – poručio je Danilović.

Kako je Vikend novinama rečeno u policiji, po Danilovićevoj prijavi policija već postupa, a o događaju je obaviješteno i tužilaštvo. Tokom jučerašnjeg dana, ipak, nije bilo značajnih pomaka u istrazi, a činjenica da je riječ o pozivu sa zaštićenog broja otežava rad policije.

Portal Analitika