Društvo

Uhapšen Tivćanin zbog sumnje da je oteo sugrađanku

hapsenjeDroga09okSlužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova –Uprave policije, Odjeljenje bezbjednosti Tivat su juče 08. avgusta 2013. godine, lišili slobode D.P. (30) iz Tivta, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode na štetu A.B. iz Tivta i krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu makedonskog državljanina M.M. iz Kumanova i državljanina Bosne i Hercegovine S.M. iz Višegrada, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen Tivćanin zbog sumnje da je oteo sugrađanku
Portal AnalitikaIzvor

Dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Tivat juče je prijavila A.B. da je istoga dana oko 02,00 časa u naselju Krašići-Tivat, u njeno putničko vozilo silom ušao D.P., a potom je maltretirao, sprječavajući je da pozove u pomoć i izađe iz vozila sve do 06,00 časova istoga dana. Nakon toga, kako je A.B. navela u prijavi, D.P. je izašao iz njenog vozila i ušao u svoje vozilo marke “Mercedes”, tivatskih registarskih oznaka i krenuo za njom dok se udaljavala sa svojim vozilom sa lica mjesta. Kako je oštećena navela, D.P., je u mjestu Solila, pretekao njeno vozilo, preprečujući joj put i potom, ponovo nasilno ušao u njeno vozilo, gdje je nastavio da je maltretira cjepajući joj garderobu, nakon čega je A.B. uspjela da pobjegne iz vozila, dok su joj mobilni telefon i ključevi od vozila ostali kod D.P. koji joj ih je prethodno oteo.

A.B. je dalje navela da je bježeći uspjela da zaustavi jedno kombi vozilo i stigne do Tivta.

D.P. je nedugo zatim, kako se sumnja, po dolasku u ugostiteljski objekat “Galija” u Tivtu, maltretirao i fizički napao radnike ovog objekta M.M. i S.M. zahtjevajući od njih da mu kažu gdje se nalazi oštećena A.B.

Policijski službenici su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja prijavljenih događaja, o svemu obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru i u toku istog dana, uspjeli da lociraju i liše slobode D.P.

Protiv D.P. je podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode na štetu A.B. i krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu M.M. i S.M.

Nakon lišenja slobode D.P. je, u zakonskom roku, predat uz krivičnu prijavu, Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru na dalju nadležnost.

 

 

 

Portal Analitika