Zabava

VIDEO: Romantična prosidba koja će vas rasplakati

0808-proidba
N
ajromantičnija prosidba koju ste vidjeli do sad? Video bivše ragbi zvijezde kako prosi svoju djevojku manekenku na italijanskom ostrvu postao je hit na internetu.

VIDEO: Romantična prosidba koja će vas rasplakati
Portal AnalitikaIzvor

Gart Čemberlen (28), bivši igrač ragbija, porijeklom iz Zimbabvea, zaprosio je svoju djevojku, Tes Montgomeri (30) na veoma originalan način.

Gart je proveo nedjelje planirajući kako da je zaprosi i na kraju je odlučio da joj namjesti lažan posao u dogovoru sa njenom manekenskom agencijom. Kada je otišla na snimanje na ostrvu Favinjana, u blizini Sicilije, nije ni najmanje očekivala ono što ju je tamo snašlo.

Kada je došla u hotel, osoblje joj je dalo iPad na kom je Gart snimio poruku u kojoj joj govori zašto je ona zapravo tu. U telefonu je bio snimak mjesta gdje su se upoznali i mnogo romantičnih slika sa njihovih putovanja. Pored toga, snimljen je i njegov put u Švedsku kod njenog oca, Holgera, koga je zvanično pitao za njenu ruku.

Kad je odgledala snimak, pojavio se pred njom, klekao ispred nje, a ona je oduševljeno pristala da se uda za njega.

- Ne znam kako je uspio tako dugo da krije sve to od mene. Da ode u Švedsku i vrati se, a da ja to ni ne znam. Oduševljena sam! Gart me je zaprosio na najromantičniji način i mnogo sam srećna. Drago mi je što je sve snimio, zato što uvijek možemo da pogledamo snimak kada hoćemo toga da se prisjetimo, a imamo šta da pokažemo i našoj djeci kada ih budemo imali.

Prvo su htjeli snimak da pokažu samo najbližim prijateljima i porodici i puste ga na vjenčanju koje će se održati u Novogodišnjoj noći u Zimbabveu, ali onda su odlučili da ga postave na Jutjub i snimak je postao hit.

Izvor: blic.rs

Portal Analitika