Fudbal

RAKOJEVIĆ: Očekujem navijače i našu sasvim korektnu igru

0808RakojevicNikola
P
red večerašnji revanš meč protiv Sevilje trener Mladosti Nikola Rakojević u izjavi za Portal Analitika navodi da se nada dobroj atmosferi na stadionu jer je takva i u ekipi, te da izmjene u sastavu tima neće remetiti ništa po pitanju elana i pristupa utakmici.

RAKOJEVIĆ: Očekujem navijače i našu sasvim korektnu igru
Portal AnalitikaIzvor

- Što se tiče atmosfere u klubu pred večerašnji meč, sve je u redu. Normalno je da dođe do izmjena u sastavu tima, usljed poznath razloga - jer su mnogi igrači otišli, ali to ne remeti ništa po pitanju elana i atmosfere u ekipi - mišljenja je Rakojević.

Podsjetimo, prvi meč je dobila Sevilja rezultatom 3:0, s tim što su igrači Mladosti odolijevali do 82. minuta i imali rezultat 1:0 koji im je ostavljao nadu, ali su igrači Sevilje furioznim finišom uspjeli da ubjedljivo slave pred svojim navijačima.

U poređenju sa prvim mečom, nova imena u timu su Miloš Pavićević i Vasko Kalezić. Na golu će braniti Miroslav Vujadinović koji će se ovom utakmicom oprostiti od dresa Mladosti.

Srateg Mladosti u izjavi za Portal Analitika kaže da se nada da će mladi igrači napraviti atmosferu pravog spektakla.

- Nadam se da će biti dobra atmosfera na stadionu, jer je dobra i u ekipi, sad koliko ovog trenutka možemo da pružimo, to je veliki znak pitanja upravo zbog velikog broja igrača koji su odsutni, ali u svakom slučaju ovi, naročito mlađi igrači, mogu da naprave jednu atmosferu pravog spektakla, jer smo svjesni kakvog protivnika imamo - ističe Rakojević i dodaje:

- Očekujem dobru posjetu i našu sasvim korektnu igru, u smislu pristupa utakmici, u smislu dobre trke, a rezultat, nadam se da će biti povoljan...vidjećemo večeras.

Što se tiče vremenskih uslova koji su teški, Rakojević konstatuje da na njih ne mogu da utiču i dodaje da su se igrači proteklih dana odmarali više nego što su trenirali, ali da su spremni za večerašnji meč.

- Na vremenske prilike u Podgorici ne možemo da utičemo. Definitivno se moramo prilagođavati temperaturi, takvoj kakva jeste, jer će i fudbaleri Sevilje igrati na toj temperaturi i trenirali su u istim vremenskim uslovima, međutim, ogromna je razlika u kvalitetu..Jesmo ovih par dana radili u ovakvim uslovima, mada smo više odmarali nego što smo trenirali, da se ne bi previše potrošili, prema tome moramo se navikavati na ovakve uslove za igru, jer će nas moguće čekati i u prvenstvu. U svakom slučaju, bićemo spremni na tako nešto.

Mladost u prvom kolu prvenstva, već za vikend, očekuje duel sa ekipom Budućnosti.

- U prvom kolu prvenstva nas očekuje meč protiv Budućnosti i igrači koji su u međuvremenu došli, njih četiri, pet, bi mogli da odmijene nekolicinu standardnih prvotimaca, koji su umorni...tako da nam je prioritet da selektivno pokušamo da odmorimo jednu grupu igrača, da ovi koji su došli podnesu malo više tereta. Nadam se da ćemo u tome uspjeti, ali u svakom slučaju, rezultati su mjerilo svega i to je ono što je na kraju i najbitnije - zaključio je Rakojević.

Portal Analitika