Društvo

Liridon Keljmendi protjeran na dvije godine iz Crne Gore

liridon
Liridon Keljmendi
(30) sin Nasera Keljemdnija, navodnog balkanskog narkobosa, protjeran je juče iz Crne Gore. Takvo rješenje donio je Sektor granične policije koji je Keljmendiju kao stranom držaljaninu izrekao zabranu ulaska u Crnu Goru u periodu od dvije godine, pišu današnje Dnevne novine i Vijesti.

Liridon Keljmendi protjeran na dvije godine iz Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

I DN i Vijesti („Raško Konjević protjerao Liridona iz Crne Gore“) pišu da će mlađi Keljmendijev sin morati da napusti Crnu Goru u roku od 48 časova, jer mu je uručeno rješenje o ukidanju boravka u Crnoj Gori.

Ovakva odluka, pišu ova dva crnogorska dnevnika, uslijedila je kao reakcija na hapšenje Keljmendija prije dvije noći u Ulcinju i činjenicu da je bio osuđivan u Crnoj Gori.

Ukoliko Keljemndi bude ignorisao rješenje MUP-a i ne napusti Crnu Goru, nakon isteka 48 sati, odnosno danas, biće protjeran iz Crne Gore.

Prema nezvaničnim informacijama, Keljmedi je uhapšen u Ulcinju nakon što ga je prijavio H.A iz Ulcinja. Po nekim medijima (Dan) Keljmendi je pratio H-A.i više puta ga preticao svojim džipom bosanskohercegovačkih registracija, preprečivao mu put, nakon čega ga je, nakon zaustavljanja vozila, fizički napao sa još dvojicom saputnika.

DN pišu o trci automobilima, u kojoj su obojica učestvovali na bulevaru Teuta u Ulcinju.

Policijski službenici su postupili po prijavi i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvjetljavanju slučaja nakon čega je identifikovan Liridon Keljmendi kao mogući počinioc prelršaja.

H-A je nakon toga zatražio ljekarsku pomoć, dok je o događaju obaviješten osnovni tužilac u Ulcinju koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata bića krivinog djela već da se radi o prekršajima iz Zakona o javnom redu i miru.

Liridon Keljmendi pušten je prije mjesec i po dana iz spuškog zatvora nakon što je odslužio kaznu za podstrekivanje službenika MUP-a da njemu i bratu Elvisu izdaju lažna dokumenta.

Portal Analitika