Zabava

Kako da ponovo rasplamsate strasti u dugoj vezi?

strastidugavezauok
Seksolozi tvrde da je moguće u dugotrajnu vezu vratiti žar sa samog početka, ali da u tome moraju da učestvuju oba partnera.

Kako da ponovo rasplamsate strasti u dugoj vezi?
Portal AnalitikaIzvor

Strast u spavaćoj sobi je zamijenila rutina ili, još gore, potpuna nezainteresovanost za seks? Ništa neobično, kažu seksolozi i predlažu par trikova za povratak žara s početka veze uz učestvovanje oba partnera.

Za početak, prisjetite se zavođenja s početka veze. Zašto ne biste to uradili ponovno? Malo zločestih poruka putem mobilnog telefona, sastanak u kafiću i odlazak u hotel, umjesto boravka u kući, sigurno će dobro začiniti zamrlu strast.

Muškarci će rado pogledati dobar pornić, pa nema razloga zašto to ne biste uradili zajedno. Odaberite neki koji nema scena koje vam ne bi odgovarale i prepustite se gledanju, ko zna kako će se to završiti ...

Seksualne maštarije imaju oba partnera i to sigurno, ma koliko tvrdili da nemaju. Stoga, sedite, sipajte omiljeno piće i popričajte o tome, vjerovatno ćete pronaći nekoliko zajedničkih dodirnih tačaka koje možete da isprobate.

Uz to nije loše da napravite i pravu predstavu i to bilo koji od partnera, jer striptiz rade i muškarci i žene. Ako nakon toga ostavite upaljeno svjetlo, a inače svoj dosadni seks upražnjavate u mraku, strast će biti možda i veća nego u prvim danima veze.

U svakom slučaju, uradite nešto zajedno, a uspjeh je zagarantovan!

Izvor: metro-portal.hr, b92,net

 

 

Portal Analitika