Zanimljivosti

Prijave za Spark.me Startup takmičenje u toku

68sp
doMEn d.o.o.
, agent registracije nacionalnog .ME domena, u sklopu regionalne Internet konferencije Spark.me (26-27.09.2013, hotel Splendid, Bečići), organizuje Spark.me StartUp takmičenje, na koje se svi zainteresovani mogu prijaviti do 10. septembra.

Prijave za Spark.me Startup takmičenje u toku
Portal AnalitikaIzvor

Pored predavanja vrhunskih regionalnih i svjetskih stručnjaka (Dino Dogan – Triberr, Kris Varenhorst – Dropbox, Meelik Gornoi – Skype i dr.), na Spark.me konferenciji biće predstavljeno deset selektovanih StartUp projekata. Žiri među njima bira najbolju ideju, čiji autor će dobiti priliku da svoj san ostvari sa investitorima iz Njujorka u maju 2014. godine u Aleji preduzetnika u okviru “TechCrunch Disrupt Startup Alley 2014”.

Aleja preduzetnika u Njujorku je izložbeni prostor za potencijalno uspješne projekte i kompanije, koju posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, kao i opšta javnost i jedna je od najvećih prilika da se na najbolji način predstavi biznis projekat, potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji mogu pretvoriti projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.

Fokus Spark.Me StartUp takmičenja je na inovaciji, raznovrsnosti, snazi ideje, potencijalu StartUpa, mogućnosti razvoja i strategiji implementacije. Učešće omogućava pristup savjetnicima, mentorima, radionicama, serijskim preduzetnicima, te mreži investitora i eksperata iz industrije.

Pravo učešća na takmičenju imaju sve privatne kompanije osnovane nakon maja 2012. godine, bez obzira gdje su registrovane. Više informacija o uslovima takmičenja i procesu selekcije možete pronaći na www.spark.me/startup.

Kompanija doMEn ima za cilj da, kao dio svog programa društveno-odgovornog poslovanja, podrži internet zajednicu u regionu, i podstakne razvoj start-up scene. Misija Spark.me je poboljšanje regionalnog kvaliteta života ljudi, i to podizanjem nivoa svijesti o Internetu i njegovim mogućnostima kroz edukaciju, takmičenja, druženje i dodjelu priznanja najzaslužnijima. Više o Spark.me konferenciji na: www.spark.me.

Portal Analitika