Muzika

REFRESH bina dobila pojačanje!

58refresh
O
vogodišnji Refresh festival počinje u četvrtak 08. avgusta a tokom tri dana festivala publika će imati prilike da uživa u nastupima preko 25 domaćih, regionalnih i svjetskih DJ zvijezdi na dvije bine

REFRESH bina dobila pojačanje!
Portal AnalitikaIzvor

Listi mnogobrojnih domaćih, regionalnih i inostranih DJeva, koji će od četvrtka 08. avgusta u diskoteci Maximus priprediti još jedno nezaboravno izdanje Refresh festivala, pridružiće se i DJ Vlado Marković, Phillie P, Nigel, Big R.I to i druge treće večeri festivala.

Vlado Marković, član crnogorske grupe DJeva Beat at Joe’s i dobro poznat domaćoj publici, kao i Beograđanin Phillie P beatmaker i autor radio emisije "Beat Dawn" koja se emiuje četvrtkom na talasima B-92, za DJ pultom Fresh bine naći će se u petak 9. avgusta. Ekipi Beat at Joe’s u subotu će se pridružiti kotorski house maestro DJ NigelDJ Nigel i rezident Maximusa i Refresh festivala BigR.

Ovim je zaokružena lista svih izvođača koji će zabavljati publiku tokom tri dana Refresh festivala.

O Refreshu

Od 8. do 10. avgusta Refresh festival ugostiće neka od najvećih imena svjetske elektronske muzičke scene, a tu su i najbolji domaći DJevi.

Na ovogodišnjem Refresh festivalu nastupiće princeza njemačkog deep house talasa i osnivač berlinskog lejbla „Mobilee”  Anja Schneider, “bass junkie” Hannah Holland, Mama i Amerikanka Lady Blacktronica, DJ Hell, kao i Arno Cost. Novitet ovogodišnjeg izdanja festivala je još jedan, FRESH stage, DJ pult na kome će svoje ploče zavrtjeti perspektivni, mladi crnogorski DJevi: Millok, Soft85 a.k.a Xtwins, Jan de R, P.S., Van B, 2beat or not 2beat, Rex Regis, Šarlo, Felony Flats, kao i ekipa Beat at Joe’s - DJ Cule, Montech, GileRZ, BeGood.

Paket ulaznica za najstariji festival elektronske muzike u Crnoj Gori, moći će da se nabave po redovnoj cijeni od 20 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati  10 eura. Svi studenti i srednjoškolci, uz index i đačku knjižicu moći će da kupe ulaznicu sa popustom po cijeni od 15 eura.

Online prodaja omogućena je preko sajta www.gigstix.com, a ulaznice se mogu kupiti i:

na kotorskom Trgu od oružja u Pivnici AS

u barskom pabu Living Room  u Baru

u Turističkoj agenciji Booking.me (Cetinjski put bb, nova Profesorska zgrada Lamela 10, prostor 7, Podgorica)

u Turističkoj agenciji Eastwest Voyage (Pilota Cvetkovica i Milojevica 14, Podgorica)

 

Portal Analitika