Fudbal

Svlačionica protiv Runija!

Runni
V
ejn Runi je napravio novi korak ka izlaznim vratima. "Vaza" zbog povrede neće otputovati u Stokholm na prijateljski meč, ali bi mogao da bude u timu protiv Sevilje krajem neđelje na meču u čast Rija Ferdinanda.

Svlačionica protiv Runija!
Portal AnalitikaIzvor

Tada će se suočiti sa navijačima, kao i vjerovatno za vikend u meču "Čeriti Šilda" protiv osvajača kupa Vigana.

Situacija je napeta, Runi je ponovio Mojesu da želi da ode i to u Čelsi, a njegovo ponašanje je izazvalo revolt saigrača.

"Independent" piše da su stariji fudbaleri ljuti na Runija, smatraju da kvari atmosferu i ne razumiju njegov zahtjev da napušti klub zbog Ser Aleksa koji više nije menadžer.

Ferdinand, Evra i Gigs smatraju da Ferguson neće imati uticaja na tim, da njegov odlazak u gornje ešalone kluba znači i da Mojes ima odriješene ruke. Oni navodno vjeruju da Runi koristi izgovore da bi otišao u Čelsi.

Malo ko sumnja da će Runi otići, ali se vjeruje da će Junajted odugovlačiti sve do samog kraja prelaznog roka, odnosno do meča sa Čelsijem 26. avgusta. Runi neće imati mečeve, pa bi totalno nespreman mogao da uđe u ključne mečeve koje Englezi igraju u septembru protiv Moldavije i posebno Ukrajine. (sportske.net)

Portal Analitika