Društvo

Hipo alpe poklanja karte za Eurobasket novim štedišama

0508urucenjehipoalpeok
H
ypo alpe adria banka će, kao glavni sponzor takmičenja, pokloniti novim štedišama karte za prvi krug takmičenja na Evropskom prvenstvu u košarci (Eurobasketa 2013), koje se održava u Sloveniji od 4. do 22. septembra.

Hipo alpe poklanja karte za Eurobasket novim štedišama
Portal AnalitikaIzvor

-U akciji „Sa Hypo štednjom do Eurobasketa“, počev od 5. avgusta banka će pokloniti 50 ulaznica za utakmice Evropskog prvenstva u košarci klijentima koji u navedenom periodu oroče novi deposit, čiji je iznos jednak ili veći od 10.000 eura i rok otplate jednak ili duži od 13 mjeseci.  Uz to, klijente koji oroče manje iznose takođe čekaju pokloni iznenađenja sa temom Eurobasketa - košarkaške lopte i majice- precizirala je portparol HAAB Željka Radulović.

Povodom početka kampanje, u Hypo alpe adria banci su juče  uručene prve karte za Eurobasket 2013,  Cvetku Nikeziću, koji je klijent banke od aprila 2006 godine  kada je banka počela sa radom u Crnoj Gori.

-Nikezić se zahvalio na kartama za Eurobasket i najavio da će ostati vjerni klijent banke i ubuduće. Uručujući mu karte, Radulović je najavil da klijente Hypo banke, kako štediše tako i sve ostale, čekaju brojna prijatna  iznenađenja i poslije Eurobasketa- navedeno je u saopštenju  HAAB.

Ulaznice koje banka poklanja se odnose na utakmice crnogorske reprezentacije u prvoj fazi takmičenja po grupama.


 

Portal Analitika