Muzika

CHIC'N'LOUD: Denis the Menace u Maxsimusu

58max
V
eć četvrti utorak za redom, diskoteka Maximus je centar vrhunskog clubbinga, a ovog utorka domaćin izuzetnog provoda je DJ Denice the Meance iz Njemačke.

CHIC'N'LOUD: Denis the Menace u Maxsimusu
Portal AnalitikaIzvor

DJ Denis the Menace nam dolazi iz Minhena i spreman je da nekoliko narednih utoraka zapali podijum za igru! DJ karijeru počeo je davne 1988. godine, a nalazi se na listi najboljih producenata, zajedno sa Axwellom, Rogerom Sanchezom, Erickom Morillom i drugima.

Važi za najzauzetijeg i najproduktivnijeg producenta, a muziku potpisuje za nekoliko izdavačkih kuća (Nero, Joja, Sublimininal, Vendetta and Royal Flush). Posljednje dvije godine producirao je remixe umjetnika sa svih sedam kontinenata, a priliku da ga zgrabe nisu propustile Britney Spears i Madonna za njihovu zajedničku numeru „Me Against the Music“. Ovog i naredna dva utoraka, ova velika zvijezda čeka vas u diskoteci Maximus i izaziva vas da pokažete vaše plesačko umjeće.

Naravno, nezaobilazni su i nevjerovatni performeri novosadske plesne grupe Alternacija, kao i atraktivne plesačice sa Ibice koje će svojim akrobacijama i koreografijama učiniti ove večeri nezaboravnim.

Ulaznica za ovu, ali i svaku zabavu pojedinačno u okviru serijala “CHIC’N’LOUD” košta 6 eura.

Ulaznice za sve događaje u diskoteci Maximus mogu se kupiti u poslovnicama M:Tel-a. Kompanija M:Tel će  uskoro svojim korisnicima koji imaju pametne telephone omogućiti da kroz aplikaciju Maximus, dostupnu posredstvom Google marketa, dobiju sve potrebne informacije o muzičkim programima u diskoteci. Svi korisnici ove aplikacije moći će i da  pregledaju fotografije sa događaja, čitaju najave koncerata, vrše rezervaciju mjesta u diskoteci.

Portal Analitika