Muzika

ABP: Duh Ibice na petnaest lokacija

1707ABP-image
N
ema pauze u programu četvrtog ''After beach parties'' festivala. U narednim danima svi posjetioci na čak petnaest lokacija osjetiće duh Ibice uz redovan program koji svakodnevno priprema tim festivala na 15 atraktivnih lokacija, saopštili su organizatori festivala.
ABP: Duh Ibice na petnaest lokacija
Portal AnalitikaIzvor

U utorak, 6. avgusta na lokaciji ''Sand Box'' Ulcinj nastupa “Soft 85”, a u popularnom plažnom klubu ''Cuba Libre'' Sutomore DJ Marek. Podgorički DJ Đorđe Šar rezervisan je za Kotor i bar ''Bay Watch'', a nedaleko od Kotora na tivatsoj ''Copa Kafani'' zalazak sunca će ispratiti DJ Vanja. Herceg Novi i plaža ''Žalo'' ugostiće DJ Pac-a.

Neizostavan nastup ovogodišnje edicije festivala imaće i muzičar Vukašin Brajić sa bendom u srijedu, 7. avgusta na plaži kluba ''Bay Watch'' u Kotoru. Istog dana svoje nastupe će održati domaći DJ-evi Dule koji će se preseliti do Sutomora u klub ''Q2''. Đovani je gost na Kamenarima (''Porto Mare''), a na drugom kraju crnogorske rivijere u Ulcinju na lokaciji ''D'Olcinium'' nastupa Yil Megi. Uvijek atraktivna ''Almara'' (Oblatno, Tivat) je svoj muzički program za predstojeću srijedu rezervisala za rezidenta Martina Klajna.

Organizatori podsjećaju, da je četvrti festival ''After beach parties'' otvoren je 15. jula na čak 15 lokacija u primorskim opštinama, i trajaće do 14. avgusta. Sponzori četvrte edicije festivala su Nacionalna tursitčka organizacija, Crnogorski Telekom, Tuborg, Fly Montenegro, Cedevita GO, Cockta, Energis.

Ulaz za sve festivalske programe počinje oko 16 sati i ne naplaćuje se.

 

 

Portal Analitika