Muzika

REFRESH 2013: BMW, šestokanalni DJ mixer Pioneer, crnogorsko vino zahtjevi izvođača

58refresh
N
ajnoviji model BMW za Arno Costa, rijetki šestokanalni DJ mixer Pioneer za DJ Hella i crnogorsko vino za Anju Schneider.Zahtjevi DJ zvijezda ovogodišnjeg Refresha nadasve su skromni, a ono što se na svim rajder listama našlo na prvom mjestu je kvalitetna oprema kako bi svaki nastup bio na najvišem nivou.

REFRESH 2013: BMW, šestokanalni DJ mixer Pioneer,  crnogorsko vino zahtjevi  izvođača
Portal AnalitikaIzvor

Kvalitetan sound system sa mnogo basa i najmoderniji CDJ 2000 CD plejeri uz Alen & Heat mixetu koju koriste svi oni koji žele da im se svaki prefinjeni ton njihove muzike čuje i osjeti, nalazi se na listi prioriteta rajder liste, Anje Schneider koja će u četvrtak 8. avgusta otvoriti ovogodišnjeg sedmo izdanje Refresh festivala.

Ona će u Crnu Goru stići u kasnim večernjim satima i nakon kraćeg osvježenja i pripreme popeće se na glavnu binu Refresh festivala, gdje će zabavljati sve fanove do ranih jutarnjih časova. Anja je od svojih kolega, DJ zvijezda koji su ranije nastupali na Refreshu, čula mnogo lijepih stvari o Kotoru, predivnoj crnogorskoj obali, ali i o crnogorskom vinu, koje je tražila da se nađe na njenoj rajder listi.

Zvijezda druge večeri - DJ Hell planira da posjetioce Refresh festivala obraduje kombinaciom zvuka pomalo zaboravljenog VINYL-a (ploča) i moderne digitalne tehnologije.  Sa obziorom da će se koristiti starim tehno vještinama, na rajder listi ove DJ zvijezde našao se rijetki šestokanalni DJ mixer Pioneer, serije DJM 1000 koji koriste pravi tehno znalci poput Jeff Millsa. Gramofoni, CD playeri i efekti biće izvor neograničene kreativnosti u setu DJ Hell-a, koji je svoju karijeru i napravio upravo na čuvenim mixevima za XMIX.

Peškiri u backstage-u, šampanjac i hladna voda samo su mali dio komfora na kojem DJ Hell ne insistira previše jer mu je, kako kaže, muzika i nastup koji će prirediti publici važniji od svega. Pripremite se, jer nas u petak očekuje pakleni nastup!

Mlada zvijezde haus muzike, Arno Cost, koji će nastupiti trećeg i poslednjeg dana Refresh festivala, osim najnovije DJ opreme i softvera koji ga čeka u Maximusu, sa sobom donosi specijalne efektore koji će mu dati slobodu u kreiranju jedinstvenog DJ seta na Refresh festivalu. Arno će prije nastupa imati vremena da se malo prošeta Kotorom, a već je dogovoren obilazak Bokokotorskog zaliva, za koji je od svojih kolega čujo da je predivan. Tokom boravka u Crnoj Gori, Arno će biti smješten u hotelu od pet i više zvjezdica, koristiće najnoviji BMW, a izrazio je i želju da ima 24 sata dostupan room servis.

 

Od 8. do 10. avgusta Refresh festival ugostiće neka od najvećih imena svjetske elektronske muzičke scene, a tu su i najbolji domaći DJevi.

Na ovogodišnjem Refresh festivalu nastupiće princeza njemačkog deep house talasa i osnivač berlinskog lejbla „Mobilee”  Anja Schneider, “bass junkie” Hannah Holland, Mama i Amerikanka Lady Blacktronica, DJ Hell, kao i Arno Cost. Novitet ovogodišnjeg izdanja festivala je još jedan, FRESH stage, DJ pult na kome će svoje ploče zavrtjeti perspektivni, mladi crnogorski DJevi: Millok, Soft85 a.k.a Xtwins, Jan de R, P.S., Van B, 2beat or not 2beat, Rex Regis, Šarlo, Felony Flats, kao i ekipa Beat at Joe’s - DJ Cule, Montech, GileRZ, BeGood.

Paket ulaznica za najstariji festival elektronske muzike u Crnoj Gori, moći će da se nabave po redovnoj cijeni od 20 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati  10 eura. Svi studenti i srednjoškolci, uz index i đačku knjižicu moći će da kupe ulaznicu sa popustom po cijeni od 15 eura.

 

Portal Analitika