Fudbal

Ronaldo: Nijesam potpisao novi ugovor sa Realom

Ronaldddo2
F
udbaler Reala Kristijano Ronaldo je istakao da nije potpisao novi ugovor sa ‘kraljevskim’ klubom i da za sada nijesu tačne najave da će karijeru završiti u Madridu.

Ronaldo: Nijesam potpisao novi ugovor sa Realom
Portal AnalitikaIzvor

“Još nijesam potpisao novi ugovor. Situacija tek treba da bude riješena, a sada nije pravi trenutak da pričamo o tome. Možda ću u nekom narednom period imati neke vijesti. Ne mogu ni da potvrdim da ću karijeru završiti u Madridu. Ne znam kako će moja budućnost izgledati. Za sada sam igrač Reala i srećan sam ovdje”, naglasio je Ronaldo.

Ronaldo je rekao da ne želi da komentariše izjave njegovog bivšeg trenera Žoze Murinjo koji je rekao da Ronaldo ne reaguje dobro na kritike, i da on nije ‘pravi’ Ronaldo.

“Neke stvari u životu nijesu ni vrijedne komentara. Neću ništa odgovoriti na to iz očiglednih razloga. Oduvijek sam poštovao sve svoje trenere i učio sam od njih”, rekao je Ronaldo, “Navikao sam da ljudi govore loše stvari o meni. Mi u Portugalu znamo da kažemo: ‘ne pljuj u tanjir iz kojeg jedeš’. I to je sve što ću reći na tu temu”.

Portal Analitika