Region

Automobil propao kroz asfalt u Beogradu

0408autoBG
A
utomobil marke "fijat" propao je u asfalt danas oko 17.30 sati nedaleko od Cvetkove pijace na Zvezdari. Povrijeđenih nema, a kako javlja reporter "Blica" sa lica mjesta, cijela suvozačeva strana je potonula u kolovoz.

Automobil propao kroz asfalt u Beogradu
Portal AnalitikaIzvor

Razlog je najvjerovatnije vodovodna cijev koja je pukla, razvalila kolovoz i povukla automobil.

Ovaj incident se dogodio u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 378, a saobraćaj je potpuno obustavljen u oba pravca od Cvetkove pijace do Deskaševe ulice. Reporter Blica saznaje da je u automobilu u trenutku propadanja bilo troje ljudi koji na sreću nijesu povrijeđeni.

Očevici tvrde da je automobil u jednom trenutku bukvalno počeo da tone.

Vozač automobila kaže za "Blic" da se se drugarima vraćao sa bazena na Olimpu i da se kretao u pravcu grada kada je primijetio da mu sugrađani skreću pažnju da je suvozačeva strana počela da propada.

"Kretali smo se polako, jer smo bili u koloni. Vidio sam da mi prolaznici nešto dovikuju, a par sekundi kasnije sam primijetio da se na suvozačevoj strani pojavljuje voda. Izletjeli smo napolje i vidjeli automobil koji je propadao. Građani su pokušali da automobil izvuku iz rupe, ali nijesmo uspjeli u tome", kaže vozač automobila Slađan M.

(Foto: Aleksandar Todorović, Fejsbuk)

 

Portal Analitika