Vaterpolo

JANOVIĆ: Presrećan sam što smo donijelu medalju Crnoj Gori!

janovicNikola1
K
apiten crnogorske vaterpolo reprezentacije Nikola Janović istakao je za Portal Analitika da su Mađari zasluženo osvojili titulu šampiona svijeta, ali da je presrećan što su Crnoj Gori donijeli još jednu medalju.

JANOVIĆ: Presrećan sam što smo donijelu medalju Crnoj Gori!
Portal AnalitikaIzvor

’’Mađari su bili bolji, bolje su otvorili meč. Vidjelo se da smo bili iscrpljeni, zbog jako teških utakmica. Mađari su imali mnogo lakši put do polufinala, i to preko Grčke, a u polufinalu su igrali sa dosta pasivnom Hrvatskom. Svježiji su ušli u meč. Sa druge strane, mi smo imali iscrpljujuće meč, jer ostaviti iza sebe Španiju, Srbiju i Italiju, nije mala stvar’’, kazao je Janović.

’’Što se tiče meča, ušli smo nervozno u finale, primili smo neke lake golove. Dosta energije smo potrošli da se vratimo u meč, a i neke posljednje sudijske odluke su bile na našu štetu. Međutim, ne želim da umanjim trijumf Mađara, zaslužili su to, i svaka im čast. Presrećan sam što smo donijeli Crnoj Gori prvu medalju sa svjetskih šampionata. Ponosam sam na ove momke, nemam šta da im zamjerim, bili su sjajni. Da nam je neko ponudio da budemo u finalu Svjetskog prvenstva, objeručke bih prihvatio.’’

Portal Analitika