Fudbal

Nekadašnji talenat Budućnosti novi član Polonije

Radjenovicc
J
oš jedan igrač koji je ponikao u Budućnosti fudbalsku sreću potražio je van domovine.

Nekadašnji talenat Budućnosti novi član Polonije
Portal AnalitikaIzvor

Radi se o mladom i perspektivnom Danilu Rađenoviću koji je potpisao ugovor sa Polonijom iz Varšave. On je prošao sve mlađe selekciju Budućnosti, a 2012. godine je u Omladinskoj ligi i Kupu postigao 38 golova. Rađenović je sa Polonijom potpisao ugovor na godinu dana uz opciju produženja na još godinu.

''Nakon što je Polonija ispala iz Ekstraklase, Uprava se odlučila da traži mlade igrače. Ja sam odradio probu nakon koje su svi u klubu bili zadovoljni ponuđeno mi je da potpišem ugovor. Uslovima ovdje sam prezadovoljan. Radi se o klubu koji ima najveću tradiciju u Poljskoj, imaju i sjajne navijače. Na svakom meču se očekuje po pet-šest hiljada navijača. Biću član jednog velikog kluba što mi je odskočna daska za budući napredak - rekao je ovaj daroviti igrač za sajt cg-fudbal.

Rađenović je uporedio fudbal u Poljskoj i Crnoj Gori.

''Ovdje se mnogo više radi na fizičkoj spremi. Puno se više trči, kod nas su igrači bolje taktički spremni i bolji su tehničari. Uslovi za treniranje su daleko bolji ovdje i ne mogu se upoređivati – kazao je Rađenović.

Portal Analitika