Društvo

Otkazana ugradnja brojila zbog vjerskog praznika

0108epcgok
S
jutrašnja akcija ugradnje novih elektronskih  brojila je otkazana zbog velikog broja poziva od strane potrošača koji su izrazili želju da se u petak  ne izvode radovi na njihovim objektima zbog vjerskog praznika, saopšteno je Portalu Analitika iz Elektroprivrede Crne Gore.

Otkazana ugradnja brojila zbog vjerskog praznika
Portal AnalitikaIzvor

-Zbog radova na zamjeni i skraćivanju veza koncentratora u trafostanici „Privredna banka“, u petak će u terminu od devet do 11 sati bez napajanja električnom energijom ostati zgrade u ulici Svetozara Markovića, oko picerije „Venom“- precizirano je u saopštenju.

Iz Elektrodistribucije Pljevlja najavljeno je da će, zbog radova na opravci dalekovoda i ugradnje novih stubova, u petak bez napajanja električnom energijom ostati potrošači sa seoskog područja Mataruge, Vrulja, Obarde i Kozica, u terminu od osam do 10 sati.

- U terminu od devet do 18 sati bez napajanja će biti potrošači sa seoskog područja Ođžak,Gornje Selo,Crnobori, Podpeć,Vlaovići, Maoče, Lijeska, Zekavice, Mijakovići, Kosenica,Varine, Vodno, Krupice, Vaškovo, Premćani, Đ.Tara, Bobovo i Glibaći- navedeno je u saopštenju.

Portal Analitika