Abiznis

M:tel: Neograničena komunikacija iz Slovenije

1807mtel
K
ompanija m:tel od sjutra za svoje korisnike počinje sa novom kampanjom Roming u Sloveniji.

M:tel: Neograničena komunikacija iz Slovenije
Portal AnalitikaIzvor

Svi korisnici m:tel-a prilikom dolaska u Sloveniju, potrebno je da na svom telefonu izdaberu Telekom Slovenija mrežu i mogu da, aktiviraju neograničene minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Slovenija i ka 068 i 078 m:tel mreži, neograničene SMS poruke sa brojevima iz Telekom Slovenija i m:tel 068 mreže, a za sve postpaid korisnike (rezidencijalne i biznis korisnike) u ponudu je uključen i neograničeni mobilni Internet.

Ponuda se aktivira putem m:tel menija na broj *105#, odabirom odgovarajuće opcije m:roming. Ukoliko korisnik želi da aktivira povoljnosti na samo jedan dan dok boravi u Sloveniji, onda će ga to koštati 3 eura, dok za 7 eura može uživati 7 dana, a za samo 10 eura čak 30 dana rominga u Sloveniji.

Sve ponude važe od trenutka aktivacije. Korisnik može više puta da aktivira opcije, čime se produžava validnost trajanja povoljnosti od trenutka posljednje aktivacije. Prepaid korisnik može da koristi benefite iz opcije m:roming uz uslov da mora imati na računu minimalni iznos kredita za saobraćaj koji hoće da ostvari, a taj iznos korisniku ostaje za slobodnu potrošnju.

Korisnici će moći da aktiviraju dodatke za roming u Sloveniji i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600, odlaskom u poslovnicu m:tel-ai kao i pozivom Key Account menadžera za biznis korisnike.

Ova ponuda je ujedno i podrška predstojećem Evropskom prvenstvu, koje se održava u septembru u Sloveniji, a na kojem će m:tel kao sponzor KSCG-a poslati svojih 25 dobitnika nagradne igre “Udji u m:tel petorku”.

Više informacija o ponudi m:tel-a korisnici mogu saznati na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, veb sajtu www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

 

Portal Analitika