Muzika

ORANGE ANGELS PARTY: DJ Seherezade u Maxsimusu

197max
Ž
ena za DJ pultom za mnoge je afrodizijak! Serijal “Orange Angel Party” već je ostavio posjetioce bez daha prethodnog četvrtka, a ovog vas očekuje predstavnica vodeće organizacije za ženske DJ-eve “God is a DJane”.

ORANGE ANGELS PARTY: DJ Seherezade u Maxsimusu
Portal AnalitikaIzvor

DJ Vivien Seherezade oduvijek htjela da se bavi DJ-ingom i pošlo joj je za rukom! Počela je u mađarskim klubovima, da bi vrlo brzo stekla internacionalnu slavu i zahtjeve za gostovanjima sa svih strana svijeta. Priklonjena je komercijalnijem zvuku (house, electro house i tech house), koji atmosferu u klubovima dovodi do usijanja.

Naravno, nezaobilazni su i nevjerovatni performeri novosadske plesne grupe Alternacija, kao i atraktivne plesačice sa Ibice koje će uz ljetnje bitove bajkovite Seherezade svojim akrobacijama i koreografijama učiniti ove večeri nezaboravnim.

Ulaznica za ovu, ali i svaku zabavu pojedinačno u okviru serijala “Orange Angel Party” košta 5 eura.

Ulaznice za sve događaje u diskoteci Maximus mogu se kupiti u poslovnicama M:Tel-a. Kompanija M:Tel će  uskoro svojim korisnicima koji imaju pametne telephone omogućiti da kroz aplikaciju Maximus, dostupnu posredstvom Google marketa, dobiju sve potrebne informacije o muzičkim programima u diskoteci. Svi korisnici ove aplikacije moći će i da  pregledaju fotografije sa događaja, čitaju najave koncerata, vrše rezervaciju mjesta u diskoteci.

 

25.07/   DJ Virginia / Mađarska

1.08/    DJ Sheherezada / Italija

15.08/    DJ Elite / Češka

 

Portal Analitika