Društvo

Jelena Karleuša podnijela policiji prijavu zbog napada u Budvi

3007Jelena-Karleusa
U
prava policije Crne Gore saopštila je da je Jelena Karleuša podnijela prijavu protiv jednog lica, zbog događaja za koji je navela da se desio 27. jula, u večernjim časovima, u lokalu „Trokadero“ u Budvi.  Podnošenjem prijave elektronskim putem, uz službenu zabillješku policijskog službenika koji je mejl primio, ispunjen je formalno – pravni uslov da se mejl takve sadržine može smatrati prijavom, navodi se u saopštenju UP dostavljenom Portalu Analitika.

Jelena Karleuša podnijela policiji prijavu zbog napada u Budvi
Portal AnalitikaIzvor

Podsjetimo, mediji su nakon incidenta pisali da je suvlasnik budvanske diskoteke "Trokadero" tokom nastupa Jelene Karleuše prijetio pištoljem pjevačici.

Iz Uprave policije navode da je „J.K, 28. jula u popodnevnim časovima, telefonom razgovarala sa policijskom službenikom CB Budva, kojem je kazala da je doživjela neprijatnost tokom nastupa. Službenik policije je J.K. uputio na podnošenje pismene prijave CB Budva, ali je ona kazala da nije u mogućnosti da to učini jer ubrzo putuje.

Kako podsjećaju iz policije, njihov službenik je o razgovoru sačinio službenu zabilješku, navodeći da je telefonom razgovarao sa osobom koja se predstavila kao J.K. Službenu zabilješku je zaveo prvog sljedećeg radnog dana, u ponedjeljak 29, navodi se u saopštenju

„Autentičnost tog poziva je potvrđena danas, kada je J.K. razgovarala sa drugim policijskim službenikom, nakon čega je zamoljena da Upravi policije uputi mejl, što je ona i učinila“, saopštila je UP.

foto: hellomagazin.rs

 

 

Portal Analitika