Politika

Pozitivna CG: Stranku čistimo od onih koji su pružili podršku DPS-u

3007pozitivnaCG
P
ozitivna Crna Gora je u reagovanju dostavljenom Portalu Analitika demantovala navode Zorana Miljanića da ova stranka čisti nestomišljenike i istakla da stranku čiste od onih koji su podržali DPS.

Pozitivna CG: Stranku čistimo od onih koji su pružili podršku DPS-u
Portal AnalitikaIzvor

- Stranku čistimo od onih koji su pružili podršku kandidatu DPS-a u Budvi, i onima koji su tu operaciju pomogli, a to je Zoran Miljanić. Ako to neko razumije kao čišćenje od neistomišljenika onda je u pravu - onima koji produžavaju vladavinu DPS-u nije mjesto u Pozitivnoj Crnoj Gori - navodi se u saopštenju Pozitivne Crne Gore.

Iz Pozitivne ističu da im nije data nikakva fotografija na uvid, te da je u pitanju još jedna obmana Miljanića.

- Miljanić je bio zadužen kao menadžer za Budvu, a bio je i menadžer za grad Nikšić u periodu kada je primljen njegov kolega bivši policajac Drago Đurović 26.06.2012.

Nikakva fotografija nije data na uvid ni nama u Pozitivnoj ni javnosti Crne Gore i to je još jedna obmana bivšeg policajca Miljanića kojima obmanjuje javnost.

Vjerujemo da će to i nastaviti kako bi odradio svoj prljavi posao za DPS, ali sasvim sigurno neće uspjeti u nastojanju da oslabi Pozitivnu Crnu Goru. Naprotiv - zaključeno je u Pozitivnoj.

 

Portal Analitika