Društvo

Afterbeach Parties za korisnike Telekoma

29parti_telekom
T
elekom je i tokom vikenda, u okviru manifestacije Afterbeach Parties, organizovao nekoliko promocija turističkog pripejd paketa Holiday. Kompanija je par sati pred početak žurke poslala poziv putem SMS-a svojim korisnicima. Za posjetioce su organizovana specijalna iznenađenja - karaoke party, turniri u fudbalu na pijesku i DJ nastupi. Dobra zabava potrajala je do kasnih večernjih sati, a Telekom je učesnicima dodijelio atraktivne nagrade.
Afterbeach Parties za korisnike Telekoma
Portal AnalitikaIzvor


Kako se navodi u saopštenju kompanije dostavljenom

Portalu Analitika

, posjetiocima su predstavljene prednosti Holiday prepajd paketa, koji turistima donosi brojne pogodnosti u komunikaciji – mogućnost izbora pet brojeva iz bilo koje mreže iz Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Rusije, Albanije, Kosova, Ukrajine, Njemačke, Češke i Poljske, prema kojima je SMS besplatan. Za aktivaciju brojeva za besplatan SMS potrebno je izabrati 5 brojeva iz bilo koje mreže u navedenim zemljama i za svaki poslati poruku sa tekstom: SMS odabrani_broj na 1467.



29parti2

Paket, kako navode iz Telekoma, dodatno omogućava i besplatan pritup najpopularnijim društvenim mrežama: Facebook, Twitter i VKontakt. Za besplatan pristup društvenim mrežama potrebno je dopuniti račun sa 5 eura, ili više, a korisnici dobijaju 500MB u narednih 7 dana.



Telekom će i u narednom periodu organizovati još nekoliko žurki iznenađenja na crnogorskim plažama, sa namjerom da slogan “Podijeli doživljaj” oživi na originalan način, kažu iz kompanije.

Portal Analitika