Novi proizvodi

Novi kabrioleti iz američke kuhinje

cayennecab
N
edavno smo pisali o Range Rover kabrioletu, iznijeli svoje negativno mišljenje o njemu… i pogodite…naravno da smo promašili! Newport Convertible Engineering  je objavio na svom  Fejsbuk profilu da već ima  47 ljudi koji su spremni lijepi krov svog Range Rovera zamjeniti šatorskim krilom.

Novi kabrioleti iz američke kuhinje
Portal AnalitikaIzvor

Na krilima ovog uspjeha momci iz Newport Convertible Engineering su dohvatili brusilice u ruke i predstavili nam svoje nove kreacije. Prvi na redu je Cayenne iz prve generacije kojeg su uspjeli učiniti još ružnijim (mislili smo da je to nemoguće), kojem su osim kidanja krova dodali lažne drvene  aplikacije na vrata i haubu. Očigledno su bukvalno shvatili da se vraćaju 80-te.

cayennecab2

Druga kreacija je prilično uspješnija. Bazirana je na posljednjoj generaciji Cayenne-a i u odnosu na do sada prikazane automobile ovaj još izgleda odlično.

cayennecab3

U slučaju da stvarno ne znate šta ćete sa parama a uz to i baš nemate ukusa, Newport Convertible Engineering će vrlo rado odsjeći krov sa vašeg Aston Martin Rapide S, Rolls-Royce Phantoma, Ferrari 612 Scaglietti-ja, Mercedesa G55 AMG ili Toyote Land Cruiser… lista je nepregledna.

(twincam.me)

Portal Analitika