Zanimljivosti

VIDEO: Urnebesni smijeh beba koje se plaše najobičnijih stvari

2607smijeh
I
nternet je preplavljen smešnim snimcima male djece koja, osim što su slatka i nespretna, ne znaju baš mnogo o stvarima koje se dešavaju oko njih. A kada deca prvi put dođu u kontakt sa nečim nepoznatim logična reakcija je strah, ali ponekad bebe i previše strašno doživljavaju okolinu oko sebe, a njihova zaprepašćena lica će vas sigurno nasmijati.

VIDEO: Urnebesni smijeh beba koje se plaše najobičnijih stvari
Portal AnalitikaIzvor

1. Vatromet: Za par godina će ova beba sigurno opuštenije uživati u vatrometu, ali njen prvi susret sa šarenom pirotehnikom na nebu se završio u suzama.

2. Prehlada: Mali Emerson je već postao apsolutni hit na internetu, a njegove reakcije na majčino duvanje nosa se kreću od apsolutnog horora do urnebesnog smijeha.

3. Tunel: Prolazak kroz tunel vam možda djeluje kao sasvim naivna stvar, međutim ova beba se ne bi složila sa vama, a izraz lica prije i poslije prolaska kroz mračni tunel dovoljno govori o stresu koji je preživljen.

4. Helikopter: Ponekad je teško umirite uplakano dijete, a ovaj tata je probao alternativnu metodu imitiranja helikoptera. Plakanje nije ništa u odnosu na užas koji je tatin način umirivanja izazvao u pogledu malog djeteta.

izvor: blic rs

Portal Analitika